61

(12 replies, posted in JavaScript, jQuery, AJAX)

Taigi po 4 puodeliu kavos ir bevaises paieskos nors ir radau ne viena skripta, bet nei vienas neiveike. :(
I svetaine idejau google reklmaos skripta. Ir reikia pakeisti stiliu reklamos turinio, o pacio adsense stiliaus redaktoriaus yra labai nuvilianciai skurdus. Pagal ideja kaip suprantu reiktu man ideti i iframo headeri <link> su savo css failu arba ideti <style></style> i headeri kad man stailintu pagal mano poreikius. Bet neradau veikiancio skripto. Gal kuris nors is jusu js guru zino koki haka :)

Ar toks dalykas imanomas su jquery? Kai divas eina tiesiai ir uzsilenkia i virsu, nes dachuja praieskojau ir atrodo kad niekas to nedare.. :D

Dekui vienas dalykas aiskus. Google reik zinot ko ieskot t.y. tinkamai parinkt raktazodzius kitaip nieko nepesi.. O kaip padaryti kad uzslinktu slaidas t.y. eitu tiesiai ir pasuktu i virsu?

Negi nera asu js kurie daug maz pasakytu ka naudoti ir kaip daroma :)

Kaip padaryti kad paspaudus arba uzvedus linka divas atsirastu is kaires i desine kaip slaidas, o paspaudus kita linka tas divas uzsidarytu atgaliniu budu, reiskias is desines i kaire ir uzsikrautu naujas divas.
daug maz isivaizduoju kad su slide effektu ir animacijos effektu jquery tai padaryti bet kaip uzlenkti ir kaip nuspaudus kita linka dabartinis gristu ir uzsikrautu naujas divas nezinau.
http://oi49.tinypic.com/262r4f8.jpg

66

(12 replies, posted in PHP)

nu tai tada drop daunas

67

(12 replies, posted in PHP)

As esu vienam padares visiskai paprasta varianta nuoroda-paveiksliukas, paspaudi ir keicia prioriteta +1 arba -1, jei galas ir nori i 1 vieta tai tikrini jei pirma vieta ir nori i gala tikrini

68

(12 replies, posted in PHP)

Tai jis sake to drop dauno nenori, o tai patogiausias variantas butu. O kas del pirmos ir paskutines vietos tai galima tikrinti jei paskutine ir norima toliau mest, permeta i pirma ir atvirksciai.

69

(4 replies, posted in JavaScript, jQuery, AJAX)

o google nieko nepavyko rasti? :)
http://goo.gl/9jYTb

70

(12 replies, posted in PHP)

As daryciau taip: kiekvienam irasui isvestam isvesciau kartu butona. Iraso formoje butu suteikti 2 parametrai id ir eiles numeris. Nuspaudus buttona i virsu arba i apacia atitinakamai sakykim kokioje nors funcijoje butu apdorojamas posto id ir eiles numeris +1 arba -1

71

(9 replies, posted in Visa kita)

Nagi kaip ta sablona savo integruoti i wordpress, kai sablono struktura sudetinga.. :)

Nesugalvoju kaip issprest problema. Jei ekrano rezoliucija mazesne divai sona vienas ant kito arba nubega kitur, tas pats vyksta ir zoominant (mazinat vaizda). Ka daryti?? :(

73

(12 replies, posted in PHP)

Tai reiskia panaudoji kintamaji kai nebereikia is karo po esamo skripto paleidi free?

74

(12 replies, posted in PHP)

Ta skaiciau bet praktiksai kada naudot?

75

(9 replies, posted in Visa kita)

Nekuriant dar vienos temos apie wordpress rasau cia :)
Kreipiuosi i tuos kas turi nemazai reikalu su wordpress. Koki plugina galite pasiulyti kalbos palaikymui t.y. multilanguage site. Zinau kad galima naudotis search bet noriu patarimu is tu kurie naudoja ir pasiulyti maziausiai problematiska plugina. Taip pat domina paveiksliuku galerija, kokia galerija, kad butu kazkas panasaus i lightbox.
Kaip galima greit ir paprastai adaptuoti savo tema (sablona) i wordpress? Negi yra buti visa ta struktura kuri yra pavyzdiniuose sablonuose?

76

(12 replies, posted in PHP)

O ka daro tas free? Kokia nauda? Kada naudot?

as tavo vietoj naudociau str replace, paprasta ir aisku, o su tuo number_format tik knisimasis kazkoks beprasmis, as nesuprantu sios funkcijos prasmes

kas nepavyko? parodyk ka bandei daryt

o koks skirtumas tarp siu funkciju naudojant? Kokiais atvejais naudot number format?

google bandei ieskot? Nieko nepavyko rast? google -> image aspect ratio php arba image aspect ratio maximum size php ir t.t.