Topic: Jaunimo projektas ieško WEB dizainerio.

Projektas "Kitu Kampu". Kas tai?

Tai projektas jaunimui, kurio tikslas: plėsti meninę kultūrą jaunimo akiratyje.
šiuo metu M.K.K. kitaip Muzika Kitu Kampu jau turi savo puslapį bei radijo stotį. M.K.K. tai yra dalis projekto "Kitu Kampu" kuri aprėpia nemažą Muzikos dalį. Pačioje radijoje girdėsite įvairios informacijos apie įvairius muzikos stilius, kuriuos galbūt ne kasdien sutinkame savo kompiuteryje ar grotuve. Taip pat bus daug įdomių pramogų, kuriomis bandysime pritraukti Jaunimo dėmesį ir aktyvumą.

Pačio projekto "Kitu Kampu" uždaviniai:

1. Supažindinti jaunimą su menine kultūra jų labiausiai žinomoje ir pamėgtoje erdvėje – Internete;
2. Populiarinti visapusišką meninę veiklą jaunimo tarpe;
3. Skatinti jaunimo saviraišką;
4. Padėti greičiau realizuoti save.

Ieškome!

Web dizainerių/io. žmogaus/nių, kurie galėtų padėti pabaigti kurti tinklapį, tiksliau dizainą. Ieškome altruistų, kitaip tariant žmonių, kurie gali tai atlikti be atlygio arba užsimbolinę kainą. Kadangi mūsų projektas kolkas neturi jokiųįplaukų ir mes neesam registruota všį arba organizacija, tad negauname jokio financavimo.

Ačiū už dėmesį.

Pirmiausia prašyčiau Jūsų, kad neteistumėt. žinome, kad tinklapis dar labai skurdus, radijo laidų vedimas nėra profesionalus, dizainas nėra vienas iš geriausių, o ir grojama muzika ne visų muzikinį skonį atitinka. Tačiau mes mėginame tobulėti, taigi laukiame iš jūsų pasiūlymų, patarimų ir žinoma – PAGALBOS. Taigi jei bent šiek tiek susidomėjote mūsų idėja nedvejodami rašykite! Me sesame atviri visokiems pasiūlymams ir idėjoms!

Skundai, pasiūlymai, patarimai, pagalba visuomet maloniai laukiami. Taip pat norintys ir susidomėję prisijungti į mūsų komandą rašykite trumpą aprašymą apie save ir kodėl norėtumėt tapti komandos nariu. Rašykite į emeilą:
papierka@gmail.com

Mūsų tinklapis:
www.kitukampu.net

Dėkojame,
Projekto „Kitu Kampu“ komanda