Topic: Dizaino Konkursas!!!! Vgtu Aif Sa

Sveiki.

Skelbiam konkursą visiems norintiems išbandyti jėgas. Reikia sukurti dizainą VGTU (Vilniaus Gedimino Technikos universiteto) AIF (aplinkos inžinerijos fakulteto) SA (studentų atstovybei).

dabartinis adresas http://aifsa.vgtu.lt/

Konkurso sąlygos:

Prizas laimėtojui - 500 LT +
žinojimas kad aplenkė daug dizainerių + padeda studentams ir sau + solidus įrašas į jūsų portfolio (darbų galerija) + reklama jums

Terminai:

Visi dizaino pavyzdžiai laukiami iki kovo 5 dienos
Laimėtojas turės suprogramuoti dizainą maždaug iki balandžio 1 dienos. (iki fakulteto dienų)

Reikalavimai dizainui: jokių. malonu būtų jei būtų žalios spalvos ir dizainas būtu arba solidus arba žaismingas. Bet tai tikrai nebūtina to daryti. NUSTEBINKIT MUS. išbandykit kažką naujo. Būkit kūrybingi.

Pagrindinis reikalavimas:

kad netgi nelabai mokantys naudotis kompu mokėtų atnaujinti informaciją:
tai gali būti TVS (CMS) turinio valdymo sistema (gali būti mokama, nemokama, nulled, kurta pačių, ar tiesiog vogta (kopijuota). Esmė - kad veiktų. ir dizainas būtų kurtas JūSų

ARBA gali būti  koks nors kodas, skriptas, papildomos programos. Bet koks kitas būdas. Viskas paliekama jums. svarbu, kad mes mokėtumėm atnaujinti informaciją. įdėti foto ar dokumentus į tinklapį.

meniu punktai dar derinami bet preliminariai: naujienos, naudinga informacija, siuntiniai, fotogalerija, forumas, BLOG'as.

švarus kodas (validatoriai) - NEBūTINI

DARBUS BET KOKIU FORMATU (JPG, PNG, bmp, HTML, PSD ar Nuorodą kur patalpinot) SIųSKIT dizainokonkursas@gmail.com arba aif@vgtusa.lt

Visi darbai bus paskelbti keliuose forumuose bei šitam tinklapyje, su jūsų kontaktais prie jūsų darbo. tai puiki reklama dizaineriui. galimybė ir ateityje gauti užsakymų.

Laukiam norinčių dalyvauti. Sudalyvauti atrakcijoje, renginyje, aplenkti kitus dizainerius, bei gauti beveik minimalų Mėnesio atlyginimo dydžio prizą už kelių dienų darbą.

DAUGIAU INFO www.blogas.lt/konkursas

sėkmės kūryboje