Topic: Ieškomi NUSIVYLę programuotojai

Už……so esama situacija esamoje darbovietėje, esamoje valstybėje, ar esamomis aplinkybėmis? Kagi, nesijausk vienišas. Tiesa, nesuprask klaidingai - tai ne apie bėgimą nuo savęs, nes tuomet nei nauja darbo vieta, nei šalis, nei aplinkybės/galimybės negelbėja.
Kalba eina apie norą pakeisti šį pasaulį. Kiekvienas net ir vienas žmogus tai gali, tad nesunku suvokti kas gaunasi, kai tai daroma kartu ir išvien.

Jei manai, kad gali, vadinasi gali (ir priešngai - jei ne, tai ne…) O galime mes viską, tik ne viską norime (i) galėti ar (ii) norėti.

Tiesiog kiekvienas turime savąjį pašaukimą! Todėl - kam daryti kažką, kas nėra Tavo pašaukimas, arba jauti, kad jis lieka neišnaudotas visa apimtimi?

Buvau Login2011, mačiau daugumos iš jūsų akis ir juntamą dvasinę būseną, kuri bylojo, jog daugumos veikoje trokštama kažko geriau, stipriau, galingiau, įsimintiniau, na ir galiausiai - globaliau.

Jei esi vienas iš tokių, labai gerai. Jei jau tai ir darai - sveikinu. Jei tai dar per anksti - linkiu ilgainiui pasiekti tą posūkį bei imti tai daryti. O jei jauti, kad Tau jau laikas, bet vis dar susilaikai žengti tuo keliu, galbūt tai galėsime padaryti kartu.

Niekas kitas, tik mes patys galime nuspręsti ar esame geriausi. Tada belieka tai įrodyti pačiam sau, o likusiems tuomet jau nebeliks nieko kito, kaip tai patvirtinti.

šiuo metu esu stadijoje, kai ieškau rimto finansavimo turimos idėjos įgyvendinimui ir išvystymui. Ilgalaikis tikslas yra išėjimas su įmone į viešą akcijų biržą, bet dabartiniais tikslais yra minėtasis, po kurio seks programuotojų atranka. Kad ji neužtruktų, programuotojų paiešką pradedu jau dabar. Ne, neprašau siųsti CV, motyvacinių laiškų ir visų kitų formalumų. Susidomėję tiesiog atsiųskite trumpą prisistatymą kaip žinutę, kad vėliau galėčiau į jus kreiptis su dominančiu pasiūlymu.

Kalbant apie vystomą projektą, tai yra specifinis socialinis tinklapis pagrinde mobiliųjų įrenginių naudotojams. Jo script'o tobulinimui bei papildymams ir bus reikalingi profesionalūs, bet ne pasipūtę programuotojai.

Vienu ar kitu būdu bet kokiu atveju startuojama bus birželio 22-ąją, tad galbūt jau iki to arba netrukus po to manau turėsiantis patikimą pagrindą kreiptis į Tave dėl būsimos veiklos penkiems šešiems metams.

Ačiū Tau už skirsimą laiką.

SelectionOfTheBest [eta] gmail [dot] com

2 (edited by zygis 2011-04-26 14:50:40)

Re: Ieškomi NUSIVYLę programuotojai

Kažkaip labai jau viskas miglotai ir nekonkrečiai čia :)

MongoDB Certified Developer
MongoDB Certified DBA
Zend Certified Engineer