Topic: Kaip sukurti savo e-mail serveri?

Kur galima butu surasti kaip reikia sukurti savo e-mail serveri arba kur butu galima gauti toki e-mail kur ne pries @ o po galetum pasiimti koki tik nori varda???

Re: Kaip sukurti savo e-mail serveri?

Na tai jeigu tas domenas laisvas tai gali jį nusipirkti: http://www.serveriai.lt/rekomenduoti.ph … CTQJOGI2NA (40% nuolaida talpinimo paslaugoms) .Ten rasi WWW adresų pirkimo galimybę. Nusipirkęs domeną ir hostingą  galėsi kurti norimus emailus tame domene. Jeigu tas domenas jau užimtas tai tikriausiai nieko nepeši, labai retais atvejais gali tartis su domenu savininku ir gauti norimą emailą.

Taip pat galima talpinimo paslaugų ir nepirkti, o pasinaudoti nemokama google apps paslauga ir paštą talpintis ant google gmail sistemos (aišku jeigu tai nesikerta su google taisyklėmis). Plačiau: http://www.google.com/apps/

Re: Kaip sukurti savo e-mail serveri?

Galite pabandyti http://www.manopavarde.lt/ - projektas dar kūrimo stadijoje, bet kaip matau paprasti vartotojai gali užsisakyti el. pašto adresus iš norimų domenų. Patiems nieko nereikės daryti (-; Tik pinigus sumokėti.