Topic: Gal kas zino kaip vykdomi apmokejimai per viza koretele

Gal kas zino kaip vykdomi apmokejimai per viza koretele (ir/ar kreditene kortele). Kuomet uz paslaugas per interneta atiskaitoma ne per paypal, ne per bankine sistema, o butent per kortele.
Buna ten tuomet tuokie pasirinkimai:
Korteles tipas (pvz, VIZA, MASTERCARD);
Korteles numeris;
Galiojimo data;
CVV/CSC;
Kadangi nesu dar to dares, tai nezinau nuo ko reikia pradeti. Jei yra minciu -pirmyn!

Re: Gal kas zino kaip vykdomi apmokejimai per viza koretele

Na logiškai mąstant - be banko nepadarysi nieko. Visokias VISA ar MASTERCARD būten jie ir išdavinėja. Ar yra kažkokia vieninga sistema aptarnauti visoms kortelėms - sunku pasakyt, neteko domėtis.

MongoDB Certified Developer
MongoDB Certified DBA
Zend Certified Engineer

Re: Gal kas zino kaip vykdomi apmokejimai per viza koretele

Yra CC apmokėjimų tiekėjai (gateway), kurie tas paslaugas teikia, iš programos pusės veikia panašiai, kaip ir paypal, ar bet kuris kitas mokėjimas.

http://en.wikipedia.org/wiki/Payment_gateway


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/pasokime/domains/mysql.lt/public_html/forumas/include/parser.php on line 820

Re: Gal kas zino kaip vykdomi apmokejimai per viza koretele

O kodėl netinka PayPal? tas pats PayPal turi netik savo mokėjimo sistemą, bet taip pat lengvai galima interguoti ir Visa/MasterCard ir t.t. kortelių apmokėjimo sistemą. Nereikia sukti galvos dėl pačių bankų. Tik nežinau kaip su Lietuvos bankais, bet manau jokio skirtumo. Bent jau su UK bankų kortelėmis veikia viskas idealiai.

Re: Gal kas zino kaip vykdomi apmokejimai per viza koretele

Nepamiršk renkantis tiekėją reikia atkreipti dėmesį į 3 dalykus - komisiniai nuo kiekvienos transakcijos, minimali mėnesinė apyvarta (jei tokia yra) ir kaip sprendžiamos situacijos, kai pirmumas buvo atliktas su vogtais duomenimis.