Topic: Hostingas uzsieniui (siaures europa)

Sveiki protingieji kurmiai :)

gal kas zinot kas gali pasiulyti hostinga siaures europai? Gali buti ir virtualus serveris su prieziura. Spec: 4 branduoliai min 2.5GHz, 8GB RAM, 100GB HDD.
Kaip jus vertinate hostingas.lt pasiulymus is P planu? Ten kainos superines, bet hostex'as vien uz prieziura ima zenkliai daugiau nei hostingas.lt uz viska..
Pliusas hostingo tas, kad gali psiulyti nedalinama neta is nyderlandu, kuo hostexas nesigiria..

Dar variantai vokieciuose:
http://www.hetzner.de/en/hosting/produk … duktmatrix
ir
http://english.keyweb.de/vrsrds/index.shtml
cia kaip suprantu be supporto. Biski dar zalias jauciuosi tuose servuose, gal kas turi kokiu minciu, pastabu, pasiulymu?
Labai laukiu atsakymu ;)

Re: Hostingas uzsieniui (siaures europa)

Europoje yra daug hostingo. Tiek tokie monstrai, kaip OVH, tiek kiti, nežinau kas bus jų daug išbandęs, bet manau internete galima rasti nemažai info. hostingas.lt yra neblogai, pats naudoju, nusiskundimų minimaliai, didesnių problemų neturėtų būt, nebent tavo reikalavimai didesni, negu gali pasiūlyti VDS'as.

Re: Hostingas uzsieniui (siaures europa)

na pas mus yra daug tokiu imanriu eshopu zinomu kaip Oxid :)
Man sako kad hostingas.lt dalina resursus ir niekada negauni to ka perki. Siuo metu esam visai kitoj kontoroj su duotais parametrais ir esam patenkinti (ishskyrus kai bite interneta uzsuka;). Naujus projektus norim kelti kazkur, bet niekaip neishsirenkam :/
Aciu uz atsakyma, lauksiu daugiau nuomoniu

Re: Hostingas uzsieniui (siaures europa)

Ne tai kad resursų ten neduoda, bet yra tam tikri VDS apribojimai sistemoms, su kuriais gali susidurti. Jeigu kalba eina tik apie eshopus tai manau didesnių problemų neturėtų būt. Oxid esu tik labai mažai čiupinėjęs, pagrinde dirbu su Magento, man rodos Magento turi didesnius reikalavmus resursams, tai manau, kad neprapulsi (-;

Re: Hostingas uzsieniui (siaures europa)

ok, manau kad sefui sulips. Reikia bandyt prastumt serverius :) dar 50% ant savo acc gauti :D

Re: Hostingas uzsieniui (siaures europa)

Juk yra galimybė per mėnesį susigrąžinti pinigus jeigu netiko - išsibandot - tinka - naudojatės, netinka - prašot pinigų atgal (reikia rašyti per vidinę informavimo sistemą).