Topic: JAVASCRIPT naudojimas <body> </body>

Sveiki, gal zinot ka daryt, kad galeciau JAVASCRIPT koda naudoti <body> </body> sektoriuje? O tai viskas veikia "localhoste", taciau kai ikeliu i "Interneto Vizijos" serveri, pradeda rodyti klaidas kur JAVASCRIPT naudojamas <body> </body> sektoriuje.

Re: JAVASCRIPT naudojimas <body> </body>

Tai parodyk kaip tu "naudoji" tą scriptą, ir kokia klaidą? Ar skaitei pats klaidos pranešimą?


Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/pasokime/domains/mysql.lt/public_html/forumas/include/parser.php on line 811

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/pasokime/domains/mysql.lt/public_html/forumas/include/parser.php on line 811

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/pasokime/domains/mysql.lt/public_html/forumas/include/parser.php on line 811

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/pasokime/domains/mysql.lt/public_html/forumas/include/parser.php on line 811

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/pasokime/domains/mysql.lt/public_html/forumas/include/parser.php on line 811

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/pasokime/domains/mysql.lt/public_html/forumas/include/parser.php on line 811

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/pasokime/domains/mysql.lt/public_html/forumas/include/parser.php on line 811

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/pasokime/domains/mysql.lt/public_html/forumas/include/parser.php on line 811

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/pasokime/domains/mysql.lt/public_html/forumas/include/parser.php on line 811

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/pasokime/domains/mysql.lt/public_html/forumas/include/parser.php on line 816

3 (edited by qwertyuiop 2013-02-20 22:42:22)

Re: JAVASCRIPT naudojimas <body> </body>

Kai naudoju localhoste, klaidos jokios nera, o kai ne localhoste, stai kokia klaida:
SyntaxError: syntax error @ http://adresas.lt/jquery.js:580

o cia JAVASCRIPTAS, kuris ir issaukia klaida (kai ji isimu, klaidos nebebuna):

<body>
<script type="text/javascript">
js_funkcija(<?php echo json_encode("cia turinys, kuris turi buti perduotas") ?>);
</script>
</body>

Re: JAVASCRIPT naudojimas <body> </body>

cia tikriausiai json problema, galva nebedirba tai ryt tikriausiai issispresiu problema, serveryje nera ijungtas json naudojimas tikriausiai

Re: JAVASCRIPT naudojimas <body> </body>

Kaip matai klaida visai kitur, o ne čia kur parodei.

6 (edited by qwertyuiop 2013-02-25 19:12:09)

Re: JAVASCRIPT naudojimas <body> </body>

Na taip, ziopla klaida.
Kad nekurti naujos temos, paklausiu prie sitos dar vieno dalyko:

kai duomenys yra parsiunciami per AJAX, nerodo paveiksleliu, o juos parodo tik perkrovus puslapi. Kame beda? Stai AJAX uzklausa:

$.ajax({
   cache: false,
   type: "GET",
   url: "psl.php?sid="+Math.random(),
   success: function(html){ $("#idas").html(html); }
});

Re: JAVASCRIPT naudojimas <body> </body>

tai žiūrėk kas rezultate įrašomą, koks HTML'as ir manau bus aišku kodėl paveiksliukas nerodomas.

Re: JAVASCRIPT naudojimas <body> </body>

manau cia narsykles problema, nes dabar pastebejau, kad kartais rodo, o kartais nerodo paveiksleliu

Re: JAVASCRIPT naudojimas <body> </body>

Tikrai ne naršyklės. Ar pažiūrėjai kas būna kai nerodo, koks HTML'as?

10 (edited by qwertyuiop 2013-02-26 18:00:56)

Re: JAVASCRIPT naudojimas <body> </body>

Na bet per kitas narsykles viskas gerai, o tik per opera kartais taip atsitinka. Ir dar pastebejau, kad kartais per opera ismeta klaida, kad xampp serveris nustojo veikti (dazniausiai kai reikia uzkrauti daugiau paveiksleliu (ir taip atsitinka tik localhoste, kai ikeliu i kita serveri, opera veikia normaliai)).
O cia htmlas grazintas:

<table>
<tr id="z2">
   <td>
      <img src="img.php?id=2" alt="x"/>
   </td>
   <td>
      tekstas
   </td>
   <td id="d7"> </td>
</tr>
</table>

Re: JAVASCRIPT naudojimas <body> </body>

Tai tu sakai, kad pas opera yra specialus kodas, kuris patikrina, jeigu atidarinėja "localhost", tada daron crach(random()) ? (-;

Re: JAVASCRIPT naudojimas <body> </body>

Nezinau kas yra ir ko nera operoje, bet localhoste daznai nuluzta. Kam man issigalvot toki dalyka :) Su windows xp ir vista viskas veike gerai, bet su windows 7, opera daznai nuluzta localhoste.

Re: JAVASCRIPT naudojimas <body> </body>

Pasižiūrėk PHP/Apache error log'us.


Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/pasokime/domains/mysql.lt/public_html/forumas/include/parser.php on line 811

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/pasokime/domains/mysql.lt/public_html/forumas/include/parser.php on line 811

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/pasokime/domains/mysql.lt/public_html/forumas/include/parser.php on line 811

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/pasokime/domains/mysql.lt/public_html/forumas/include/parser.php on line 811

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/pasokime/domains/mysql.lt/public_html/forumas/include/parser.php on line 811

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/pasokime/domains/mysql.lt/public_html/forumas/include/parser.php on line 811

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/pasokime/domains/mysql.lt/public_html/forumas/include/parser.php on line 811

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/pasokime/domains/mysql.lt/public_html/forumas/include/parser.php on line 811

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/pasokime/domains/mysql.lt/public_html/forumas/include/parser.php on line 811

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/pasokime/domains/mysql.lt/public_html/forumas/include/parser.php on line 816

14 (edited by md5 2013-02-26 21:08:51)

Re: JAVASCRIPT naudojimas <body> </body>

o kiek requestu sukuriama vienu metu ?

kažkada forume rašiau/klausiau, jog Opera dubliuoja viską,
sprendimas - pažiūrėti kiek requestu sukuriama užkraunant turinį file-put-contents($_SERVER['REQUEST_URI]) index.php top (jeigu MVC struktūra),
nes kaip žinia neteisingi visom prasmėm keliai objektams  <img> <link><script>  irgi bus requestai :)
taip pat įtakoja neteisingas HTACCESS turinys.

P.S baikit pokštus apie Opera, ji veikia gerai net ten, kur kitiems lūžta :)

Kiek maigyklių sudėvėjai ?

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/pasokime/domains/mysql.lt/public_html/forumas/include/parser.php on line 811

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/pasokime/domains/mysql.lt/public_html/forumas/include/parser.php on line 811

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/pasokime/domains/mysql.lt/public_html/forumas/include/parser.php on line 811

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/pasokime/domains/mysql.lt/public_html/forumas/include/parser.php on line 811

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/pasokime/domains/mysql.lt/public_html/forumas/include/parser.php on line 811

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/pasokime/domains/mysql.lt/public_html/forumas/include/parser.php on line 811

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/pasokime/domains/mysql.lt/public_html/forumas/include/parser.php on line 811

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/pasokime/domains/mysql.lt/public_html/forumas/include/parser.php on line 811

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/pasokime/domains/mysql.lt/public_html/forumas/include/parser.php on line 811

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/pasokime/domains/mysql.lt/public_html/forumas/include/parser.php on line 816

15 (edited by qutwala 2013-02-26 22:31:32)

Re: JAVASCRIPT naudojimas <body> </body>

Kas dėl .htaccess, tai pritariu md5 :)
Kažkada man buvo fint'as kai skaičiavau request'us su ajax'u ir „iš oro“ gaudavau vietoj vieno visada du. Kai pusę kodo išgrioviau ir supratau jog ne php'e šaknys bei pradėjau apačo log'us žiūrėt atkapsčiau, kad antras request'as (404) būdavo favicon'o, dar ilgokai keiksnojaus.. :)
Reziumė, - log'ai yra jėga! :)

16

Re: JAVASCRIPT naudojimas <body> </body>

betkokia info yra jėga ;0

Kiek maigyklių sudėvėjai ?

Re: JAVASCRIPT naudojimas <body> </body>

Na nezinau nezinau, viskas lyg ir gerai. Beda, kad uzluzta daznai net atidarant localhost/phpmyadmin :) Nieko tokio, dideles bedos cia nematau :)
Siaip opera yra mano pagrindine narsykle ir bedu su ja niekada neturejau, o del to localhosto tai velniai nemate :)

Re: JAVASCRIPT naudojimas <body> </body>

o nieko blogo, kad sitaip darau:

for($i=i;$i<21;$i++)
{
   echo '<img src="failas.php?id='.$i.'" alt=""/><br />';
}

cia failas.php:

header('Content-Type:image/jpeg');
$image_t=imagecreatetruecolor(100,100);
if(isset($_GET['id'])) $id=intval($_GET['id']); else $id=0;
if(is_file("img/$id.jpg")) $image=imagecreatefromjpeg("img/$id.jpg");
else $image=imagecreatefromjpeg('img/0.jpg');
imagecopyresampled($image_t,$image,0,0,0,0,100,100,200,200);
imagejpeg($image_t,null,50);

gal cia kazka neteisingai darau kas vercia opera blogai elgtis?

Re: JAVASCRIPT naudojimas <body> </body>

Blogai darai, GD labai daug CPU valgo, didink $c + 1000 + n palaipsniui ($i < $c) ir matysi apie ką kalba eina. :)
O dar tuolab, kad pastoviai yra ar nėra failas naudoji imagecreatefromjpeg().
Aplamai, siūlyčiau pasidomėti statinio turinio kešavimu.

Re: JAVASCRIPT naudojimas <body> </body>

O gal galetum patarti kaip geriau reiketu padaryti? nes nelabai as tuose paveiksleliuose gaudausi :)