Topic: imagemagick

Taigis.. Reikalas yra atvaizduoti pdf failo puslapius preview paveiksiukais. Viskas kaip ir ciki butu, susidiegiau ta imagemagick, pusirades kazkoki tai demo isvedima, isvedu bet man ismeta kratini simboliu o ne pati paveiksiuka, ir tai nera greitas procesas pasirodo..
Kodel taip yra? Koks sprendimas preliminarus butu?
Galvojau kiekviena karta atidarius puslapi sugeneruotu tuos paveiksiukus, bet ar ne per daug resursu surys tai? gal yra koks nors greitas metodas? Ar geriau sugeneruoti tuos paveiksiukus ir saugoti kataloge? Bet is karto man kyla kaip as viska sugaudysiu t.y. kiekis ir kas kam priklauso, eiliskumas...

var_dump(0 == 'tekstas'); // TRUE. ar zinai kodel? :)

2 (edited by zygis 2013-11-26 07:46:19)

Re: imagemagick

Jei tai simbolių kratinys reiškia nepaduodi tinkamo headerio. Naršyklė nežino kaip gautą turinį interpetuoti. O šiaip paveiksliukus būtina kešuoti. Geriausia jų pavadinimus formuoti pagal tam tikrą logiką, pvz.: PDFID_EILESNR_DARKASNORS.png tada ieškai tokių failų - jei nėra sugeneruoji. Jei paveiksliukų būna skirtingas kiekis - tada susidelioji į katalogus atitinkamai PDFID/DARKAZKAS/EILESNR.png ir atvaizduoji visus eilės tvarka iš to katalogo.

Priešingu atveju lauk bėdos, kai kokie botai užsuks (google pvz) nespės serveris dirbti.

MongoDB Certified Developer
MongoDB Certified DBA
Zend Certified Engineer