1 (edited by Wint69 2008-06-09 22:56:25)

Topic: Hostingas

Sveiki, noreciau paklausti apie hostingus.

As noriu pats pastatyti hostinga, bet nezinau kaip yra padaryti ir kokias programas naudoja. Ta prasme: per ka jie sukuria ta ftp serveri (kad iejus i svetaine gali uploadinti failus), tada kaip jie padaro kad mysql tu pats galetum susikurti bet irgi su kokiom programom (nes jeigu as paprastai darau be visu situ priedu tik su WAMP tai as galiu laikyti tik 1 svetaine, o ten serveriai laiko po 2-5 ar dar daugiau svetainiu. Ir kad zmones patis galetu siskurti sau mysql norima). Yra zmoniu kurie gali padet siais klausymais naudojant WINDOWS XP ???

Re: Hostingas

Jeigu tu nori teikti komercinio hostingo paslaugas tai pradžiai rekomenduojų šitą idėją atidėti į šalį. Nebent esi turtingas ir gali pasisamdyti administratorius, kurie viską ir moka. Kitu atveju derėtų pradėti domėtis linux operacine sistema. Pradžiai rekomenduočiau "pažaisti" su Ubuntu.

Apie hostingą ant WindowsXP pamiršk..

Tiesa yra, komerciniai hostingo paketai (kurie kainuoja pinigus), bet vistiek, jeigu tu nieko neišmanysi apie serverinių programinę įrangą, jų valdymą tai niekam tavo paslaugų ir nereikės.