Topic: Prasau padekit :/

Turiu labai didele problema, turiu puslapi, xz.lt hostinge, kompiuteryje turiu mysql serveri, man reikia kad web puslapyje butu mysql duomenys tamtikri, taciau niekaip nepavyksta susisiekti su mysql serveriu esanciu mano kompiuteryje.

Ikeliu i web, paprasciausia php failiuka, su tokiu turiniu:

<html>
<head> <title></title> </head>
<body>
<h2>

<?php
// On this you need to put your host most of the times localhost username and password.
$conncect = mysql_connect ( "host", "login", "psw" )
or die (" OFF");
echo ("ON");
?
</h2>
</body> <html>

mano isorinis IP adresas yra 78.56.45.240, mano paslaugu tiekejas TEO.LT, ivedes i ta php faila duomenis: vietoj host - mano IP, vietoi LOGIN-sql logina (siuo atveju root) , psw-sql serverio slaptazodi - **********, ir gaunu klaida-error 500..... tikslei nepasakysiu kokia, esme - error 500..., gal hotas rasosi ne IP kozkaip kitaip? pvz mysql.78.56.45.240... ar kazka tokio?

Re: Prasau padekit :/

Pabandyk taip:

<html>
<head> <title></title> </head>
<body>
<p>
<?php
$conncect = mysql_connect ( "host", "login", "psw" ) or die (mysql_error());
echo "prisijungem";
</p>
</body>
<html>

Kitą vertus
- tavo kompiuteryje esantis MySQL serveris turi priimti prisijungimus iš išorės (interneto) per bent jau standartinį portą (3306);
- tavo kompiuteris ir/arba tik tas portas turi būti pasiekiamas iš išorės (per ugniasienes, maršrutizatorius ir t.t. ir pan.);
- serveryje esantis mysql modulis ir tavo kompiuteryje esantis mysql serveris turi būti arba tos pačios versijos arba taip suderinti, kad galėtų susikalbėti (susijungimo protokolas);

Pradžiai tiek (-;

3 (edited by alien 2009-03-11 19:35:08)

Re: Prasau padekit :/

Del 1 nzn kaip patikrint, bet toi pacioj mysql databezei laikau MMORPG serveri, ir jungiasi gerai zmones i game, bet kai i web bandau stats idet (kad rodytu duomenis tam tikrus is mysql databazes) nejungia per web, tiesiog ta error meta 500...ugnesiene isjungta, marsrurizatoriu nenaudoju (jei tu apie routerius) , paskutinio ne nesupratau ^^ naudoju MySQL server 5.0, ar tureciau naudot kitoki?

Tas kodas kur parasei toks pat kaip mano tik trumpesnis truputi... ta pacia error 500 gaunu...

Re: Prasau padekit :/

error 500 tai vidine serverio klaida. Išvalyk visus logus (kad nesimaišytų su senesnėmis klaidom), paleisk skriptą ir žiūrėk ką loguose rasi. Maža koks permisionas nenustatytas ar pan.

Re: Prasau padekit :/

kokius logus? kur rast logus xz.lt hostinge?

Re: Prasau padekit :/

xz.lt hostinge logų nėra.

Re: Prasau padekit :/

Tai kdl tada errora ta meta? gal MySQL kitokio reikia? gal netinka MySQL Server 5.0 ??

Re: Prasau padekit :/

O tu bandei paprastą html'ą be jokių mysql'o connection'ų?

Tau parašė, kad ne nuo mysql'o čia priklauso, o kažkas blogai su nustatymais, galbūt naudoji .htaccess?

Re: Prasau padekit :/

nea, jokiu htaccess failiuku nera, ftp tuscias, yra tik 1 failas index.php,


Stai erroras pats:


Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@*****.xz.lt and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.





paprastus failus atidaro, jungiasi ir i mysql serveri kuri dave pats hostingas, bet i serveri kuris yra mano PC nejungia....

Re: Prasau padekit :/

Ta prasme be jungimosi prie nutoluso mysql'o viskas ok, o bandant jungtis prie nutolusio mysql serverio klaida nr.: 500?

Gal tada ta jungtis generuoja kažką, kas interpretuojama nelabai teisingai. Arba mes kažko nežinom.

Bendru atveju tikriausiai ir nėra pilnų techninių galimybių jungtis prie nutolusio serverio, nes tai priklauso tiek nuo nustatymų pačiame hostinge tiek tavo "serveryje". Greičiausiai hostingas neleis jungtis į nutolusį kompą ir labai labai tikėtina, kad tavo kompas irgi nepriims prisijungimų iš nutolusio kliento.

11

Re: Prasau padekit :/

Greičiausiai, kad hostingo nustatymai bus tokie. Manau tau hostingo supportas labiau padėtų negu čia.

Re: Prasau padekit :/

1 dalyka pastebejau, kad jei savo PC pvz ant desktopo padarau index.php faila su tuo scriptu kad kreiptusi i mysql, ir irasau localhost , ten kur hosta, tada veikia, o kai irasau IP, meta ta pati 500 errora, manau cia kazkas PC yra mano su mysql nustatymais ar kazka tokio, gal as kazko nenustates?

13

Re: Prasau padekit :/

Tada gal portai netinka, gal koks skype porta blokuoja ar kokį galą

Re: Prasau padekit :/

Skype OFF, su portais viskas tvarkoi..., o galit pasakyt ar reikia kazka papildomai nustatyt tik ka instaliavus MySQL serveri kad galetu jungtis i ji is hostingo? Beja maciau ne 1 web tam hostinge kurie pasidare ta su mysql..., deja nesidalina info kaip tai padare :/

Re: Prasau padekit :/

alien wrote:

o galit pasakyt ar reikia kazka papildomai nustatyt tik ka instaliavus MySQL serveri kad galetu jungtis i ji is hostingo?

Be abejo, kad reikia!

Man rodos du kartus minėjau, kad mysql serverio pusėje reikalingi tam tikri nustatymai, tiek kad aplamai veiktų prisijungimai iš išorės, tiek, kad visokios ugniasienės/maršrutizatoriai praleistų, tiek kad vartotojas turėtų prisijungimo iš išorės teises.

Re: Prasau padekit :/

Gal galetum isvardyti kokie nustatymai? nes as instaliaves MySQL serveri papildomai nk ir nenustatinejau, skaiciau kad reikia my.ini faile eilute atkomentuot bind-address ir kad ji butu =IP mano, bet pas man tokios eilutes nera, visus ini failus isieskojau nera tokios.... :/ Jeigu kam nesunku parasykit ka reikia nustatyt tikslei ir kur, busiu lbj dekingas.

Re: Prasau padekit :/

Pradžiai išsiaiškinam, ar tavo IP išorinis (-; nes nebus jokio tikslo jeigu jis vidinis.

Re: Prasau padekit :/

Isorinis, dar 1 pastebejau , jungiuos i mysql serveri per navicat programa, kai hosta irasau localhost, ijungia, o jei IP meta errora, raso:

1130 - Host 'home' is not allowed to connect to this MySQL server

Re: Prasau padekit :/

Tai mysql vartotojas turi teises jungtis iš išorės ar ne?

čia skaitei?

http://dev.mysql.com/doc/refman/5.1/en/ … enied.html
http://dev.mysql.com/doc/refman/5.1/en/ … nd-address
http://dev.mysql.com/doc/refman/5.1/en/ … files.html

Re: Prasau padekit :/

Taip, esu cia skaites, bet nk nesupratau..., daug kur matau ta 'bind-address=host, pas save C:/program files/mysql/mysql server 5.1/ niekur nerandu tokios eilutes, visus cfg, ini failus perejau... , ir mysql vartotojas abejoju kad turi teises jungtis is isores, nors seip uzdeta varnele ant root access to remote mashines, bet manau iki teises jungtis ce toli jei ta error 500 meta, manau reikia kazkur ta bind address rast