Re: php ir mysql paieska
Aš truputį pataisiau savo žinutę - nesuprask, kad vien tik utf8 su lietuvybe bus kažkas daroma - tai aktualu nemažai simbolių, kurie gali pasitaikyti tekste - žiūrėk duotą lentelę.
PHP ir MySQL programavimas, SQL užklausos, duomenų bazės, PHP scriptai, pagalba, diskusijos, pamokos ir straipsniai.
You are not logged in. Please login or register.
PHP ir MySQL → PHP → php ir mysql paieska
Aš truputį pataisiau savo žinutę - nesuprask, kad vien tik utf8 su lietuvybe bus kažkas daroma - tai aktualu nemažai simbolių, kurie gali pasitaikyti tekste - žiūrėk duotą lentelę.
http://us.php.net/manual/en/intro.filter.php
gal kam bus idomu pasiskaitinet cia prie apsaugu blyn ko as anksciau neradau sito tinklalapio :)
Dauguma naudojasi TVS/karkasų teikiamomis "filtravimo" ir "validavimo" paslaugomis. Bet pradžiai visada yra naudinga viską pereiti savu kailiu, kas suprasti - kas kaip veikia.
na tas kelias tikrai rozem klotas su daug spygliu :)
issiaiskini viena dalyka o vienas issiaiskintas dalykas duoda dar ~5 +/- klausimu ir atsivertus manual rankos nusvyra :D
Yra sena gera patarlė - kuo giliau į mišką tuo daugiau medžių. čia irgi tas pats. Užtai, kai pamatom kažką bandantį vienu prisėdimu suprogramuoti super-duper projektą - tai iš karto bandom nuteikti, kad čia ne taip viskas paprasta. Nori programuoti - dedikuok laiką, skaityk domėkis, eksperimentuok. Kitu atveju bus visiem geriau jeigu pasisamdysi programuotoją, kuris nusimano (-;
na jei turi uz ka samdyk :) bet mes lietuvoje sukames kaip galim, o jei nusisamdysiu toki kuris ir sukasi kaip gali :)
cia is patirties, dirbau garso ir vaizdo irasu studijoje, pirmais metais sukausi kaip galejau, antrais metais sukausi, treciais metais sukausi kaip norejau :D
As jau sedziu menesi prie savo projakto :( o tik vis gryzineju ir taisau ka blogai padariau anksciau, tada dakuriu ir vel pataisau :)
o kas man kvailam ziema vistiek daugiau ner ka veikt :D
bet kuom toliau i miska tuom labiau atrodo kad todo list reik pasidaryt :D
nes sendie uzsekiau kad blogai padariau, ryt busiu pamirses, poryt ne galvoj ne kazkur kitur ir paliksiu...
PHP ir MySQL → PHP → php ir mysql paieska