1 (edited by Avice 2011-06-04 11:21:31)

Topic: Ilgas krovimas

Gal yra kokia funkcija kuri parodytu kokia dalis kodo ar failas ilgai kraunasi?
Na galbut supratot noriu istaisyt ta klaida , bet jos nerandu ;]
Ijungus visu klaidu atvaizdavima nei vienos klaidos nera.

Ir dar ka sis webas naudoja , kad taip greitai uzkrauna/persikrauna tiesiog akimirksniu xD

Re: Ilgas krovimas

gali tiesiog pasidaryti prieš kodo vykdyma laiko išvedimą (į ekraną ar į failą kaip tau patogiau) ir po kodo gabalo. Taip matysi kodo vykdymo laiko intervalus (čia bus bent orientaciniai skaičiai).

No warning? No action? I hate this situation!

Re: Ilgas krovimas

http://blog.mysql.lt/aplikaciju-monitor … hprof.html
100% tai ko reikia

MongoDB Certified Developer
MongoDB Certified DBA
Zend Certified Engineer

Re: Ilgas krovimas

ziurint ka darai, siaip didziausia tikimybe, kad paleidi duomblauzi sql'a :)
siaip laika gali pasimatuoti su http://lt.php.net/microtime (ten net pvz tau yra)

Re: Ilgas krovimas

keliata klaidu istaisiau dabar krauna ~2 s greiciau.
0.927693128586 , bet visvien tai yra daug ;D

Re: Ilgas krovimas

su tuo microtime gali scripta isdalinti i lelias atkarpas (pamatuok skirtingu vietu veikimo greiti), taip lengviau bus nustatyti kas lagina.

Re: Ilgas krovimas

ka reiskia E-6 kur buna prie micro time pvz: 2.00679016113E-6

Re: Ilgas krovimas

Tas pats kas ir padauginta iš 10 laipsnyje -6; 1E-6 = 1 * 10^(-6) = 0.000001

Re: Ilgas krovimas

aisku.
problema radau didziaja laiko dali sudare :
$me = $facebook->api('/me');

if ($session) {
  try {
    $uid = $facebook->getUser();
    $me = $facebook->api('/me');
  } catch (FacebookApiException $e) {
    error_log($e);
  }
}

naudoju facebook login.
Tai cia jau nieko nebepakeisi ;/ sita vieta uztrunka 0.8s

Re: Ilgas krovimas

Jei turi reikalų su FB tada geriau tą kodo dalį perkelti ant JS ir AJAX.

MongoDB Certified Developer
MongoDB Certified DBA
Zend Certified Engineer

Re: Ilgas krovimas

Tai va persidariau kita koda.
Dabar visa informacija saugo tarp COOKIE ;]
visas webo krovimas uztrunka tik 0.05.

Dar 1 klausimelis ar gali kitas vartotojas kaip nors pakeist cookie irasa , nes jei pakeistu galetu lasivai prisijungti prie kito vartotojo ;/

Re: Ilgas krovimas

informacija sausainiuose yra lengvai klastojama (kaip ir vartotojo siunciama informacija i serveri) :)

13 (edited by Avice 2011-06-07 14:19:50)

Re: Ilgas krovimas

Tai koki kita buda naudot?

P.S Pas mane webe prisijungiant nereikia jokiu formu uzpildyt.
Visa informacija gauna is pvz: https://graph.facebook.com/btaylor

Re: Ilgas krovimas

o kas trukdo informaciją saugoti duomenų bazėje ar faile?

MongoDB Certified Developer
MongoDB Certified DBA
Zend Certified Engineer

Re: Ilgas krovimas

Na va pasidariau per duombaze.
Tik viena problema pagal ka istarukt informacija?
As meginu dabar su COOKIE kaip nors hasha uzmest ir tt. Ar tai blogai?

Re: Ilgas krovimas

Sveiki

Kodo krovimuisi laikui naudoju šitą:
Ten PHP paskaitų daugiau yra

http://www.programva.com/lt/mokykis-php … e-funkcija


Kažkur dar yra ten, bet gal klystu:

http://www.efrakcija.lt


Jeigu mysql užklausų trukmę tikrinti geriausiai tinka tekstiniai mysql logai.

Beje bajeris: mūsų įmonė daro projektą su tarptautiniais partneriais, ir prasidėjo PHP skriptų  timeout. o PRIEžASTIS BUVO, KAD PARTNERIAI db PADėJO LENKIJOJE :)) O WWW SVETAINė LIETUVOJE.

Kodėl jie taip darė? Kad išsaugoti įtaką po projekto pabaigos?

Re: Ilgas krovimas

to ugniesdebesys: ar taip grazu reklaminti savo puslapi?