Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/pasokime/domains/mysql.lt/public_html/forumas/include/parser.php on line 756

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/pasokime/domains/mysql.lt/public_html/forumas/include/parser.php on line 811

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/pasokime/domains/mysql.lt/public_html/forumas/include/parser.php on line 811

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/pasokime/domains/mysql.lt/public_html/forumas/include/parser.php on line 811

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/pasokime/domains/mysql.lt/public_html/forumas/include/parser.php on line 811

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/pasokime/domains/mysql.lt/public_html/forumas/include/parser.php on line 811

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/pasokime/domains/mysql.lt/public_html/forumas/include/parser.php on line 811

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/pasokime/domains/mysql.lt/public_html/forumas/include/parser.php on line 811

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/pasokime/domains/mysql.lt/public_html/forumas/include/parser.php on line 811

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/pasokime/domains/mysql.lt/public_html/forumas/include/parser.php on line 811

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/pasokime/domains/mysql.lt/public_html/forumas/include/parser.php on line 816

21

Re: JAVASCRIPT naudojimas <body> </body>

qwertyuiop wrote:

O gal galetum patarti kaip geriau reiketu padaryti? nes nelabai as tuose paveiksleliuose gaudausi :)

GD į failą(cache), po to tikrink ar toks failas egzistuoja ir įterpk, tada CPU bus naudojamas pagal paskirtį.

Kiek maigyklių sudėvėjai ?

22 (edited by qwertyuiop 2013-03-06 12:46:58)

Re: JAVASCRIPT naudojimas <body> </body>

Nusprendziau, kad geriau tiesiog sukurti du paveiksliukus ir atvaizduoti paprasciausiai:

for($i=1;$i<21;$i++) echo '<img src="pav_mazesnis" alt=""/><br />';

Visai nereikia naudoti paveiksleliu biblioteku :)

O ar gerai paveiksleliu pavadinimus kurti tik is skaiciu? Ar geriau pradzioj raide prideti?