Topic: Iframe ir stilius

Taigi po 4 puodeliu kavos ir bevaises paieskos nors ir radau ne viena skripta, bet nei vienas neiveike. :(
I svetaine idejau google reklmaos skripta. Ir reikia pakeisti stiliu reklamos turinio, o pacio adsense stiliaus redaktoriaus yra labai nuvilianciai skurdus. Pagal ideja kaip suprantu reiktu man ideti i iframo headeri <link> su savo css failu arba ideti <style></style> i headeri kad man stailintu pagal mano poreikius. Bet neradau veikiancio skripto. Gal kuris nors is jusu js guru zino koki haka :)

var_dump(0 == 'tekstas'); // TRUE. ar zinai kodel? :)

Re: Iframe ir stilius

Nepavyks. Antraip galėtum net ir clickinti auto ant reklamų.

MongoDB Certified Developer
MongoDB Certified DBA
Zend Certified Engineer

3 (edited by skuelas 2013-03-14 19:45:45)

Re: Iframe ir stilius

Ech kaip negerai tos reklamos atrodo labai nekaip bendrame svetaines fone.. :)
Bet kiek esu rades info tai pagal ideja turi eiti iterpti savo contenta i iframa.

var_dump(0 == 'tekstas'); // TRUE. ar zinai kodel? :)

Re: Iframe ir stilius

Prie to paties nekuriant temos...
Yra skriptas kuris keicia <div id="name"></div> i select dropdowna ir dar papildomi divai. kaip suzinoti is kur gauna js kintamieji reiksmes? tarkimyra Id namas aprasomas + index.id + is kur man suzinoti is kur gaunama reiksme index... :D tikiuosi supratot :)

var_dump(0 == 'tekstas'); // TRUE. ar zinai kodel? :)

Re: Iframe ir stilius

Kaip maišęs visus su žemėm ir besigirdamas uždirbdamas didžiules sumas - užduodi labai kvailus klausimus. Dingsta net noras kažką prasminga atsakyt.

MongoDB Certified Developer
MongoDB Certified DBA
Zend Certified Engineer

6 (edited by skuelas 2013-03-16 10:31:13)

Re: Iframe ir stilius

Kur as gyriaus kad uzdiru didziules sumas? Ir kam eiti i asmeniskumus? prasau pagalbos js as vis dar zalias dar daug nemoku...

var_dump(0 == 'tekstas'); // TRUE. ar zinai kodel? :)

Re: Iframe ir stilius

skuelas wrote:

Kur as gyriaus kad uzdiru didziules sumas? Ir kam eiti i asmeniskumus? prasau pagalbos js as vis dar zalias dar daug nemoku...

http://www.mysql.lt/forumas/viewtopic.p … p=2#p14624

MongoDB Certified Developer
MongoDB Certified DBA
Zend Certified Engineer

Re: Iframe ir stilius

Nesupratau, toj temoj nei vieno mano komentaro...

var_dump(0 == 'tekstas'); // TRUE. ar zinai kodel? :)

Re: Iframe ir stilius

zygis susipainiojo (-;

Re: Iframe ir stilius

Och, FAIL! :) Iš serijos - matau ką noriu matyt.

MongoDB Certified Developer
MongoDB Certified DBA
Zend Certified Engineer

Re: Iframe ir stilius

skuelas wrote:

Prie to paties nekuriant temos...
Yra skriptas kuris keicia <div id="name"></div> i select dropdowna ir dar papildomi divai. kaip suzinoti is kur gauna js kintamieji reiksmes? tarkimyra Id namas aprasomas + index.id + is kur man suzinoti is kur gaunama reiksme index... :D tikiuosi supratot :)

3x skaitau, niekaip nekertu ką nori paklausti :) Kiek išsiaiškinau ką esi parašęs, tai index yra Objectas su jam priklausančiu kintamuoju ID. Ar aš kažko nesupratau? Jei visgi nesuklydau, tai tokiu atveju viskas apsirašo tokiu būdų:

var Obj = new Object;
Obj.id = 'Aloha';
console.log(Obj);

Re: Iframe ir stilius

Kaip atsekti si kur gauna objektas ar kintamasis reiksmes, nes nerandu kaip atsekti is kur skriptas paima duomenis :D

var_dump(0 == 'tekstas'); // TRUE. ar zinai kodel? :)

Re: Iframe ir stilius

žiūri scripto kodą ir matai jo veiksmus. Jeigu labai painus naudojiesi debugeriu su watch / trace funkcijom.