Topic: Ie

IE narsykle palieka tarpa tarp dvieju lenteliu. Ar imanoma padaryti kad ji to nedarytu?

PVZ:

<table>
<tr>
<td></td>
</tr>
</table>
                  <-- cia lieka tarpas, nors kitos narsykles jo nepalieka.
<table>
<tr>
<td></td>
</tr>
</table>

Re: Ie

O bandei sumažinti lentelių padding'us/marginus iki 0px?

Re: Ie

taip, yra 0, bet tik IE palieka tarpa..

Re: Ie

O apie kurią IE versiją kalbi?

Re: Ie

apie 7

Re: Ie

Tai pabandžiau su IE6 ir IE7:

<table border="1">
<tr>
<td>table1</td>
</tr>
</table>
<table border="1">
<tr>
<td>table2</td>
</tr>
</table>

Abiem atvejais gaunu:
http://www.mysql.lt/forumas/img/forumas_html_table_tarpas.gif

Rodyk savo HTML'ą ir CSS'ą (-;

7 (edited by qwertyuiop 2007-09-21 15:46:58)

Re: Ie

<table width="100%" align="center" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">
    <tr>
        <td align="left" style="width: 178px">
            TEXT
        </td>
        <td align="center">
            TEXT
        </td>
        <td align="right" style="width: 178px">
            TEXT
        </td>
    </tr>
</table>
<table width="100%" align="center" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">
    <tr>
        <td style="width: 1px; background-color: #009900"></td>
        <td align="left" valign="top" style="width: 178px">
            TEXT
        </td>
        <td style="width: 1px; background-color: #009900"></td>
        <td align="center">
            TEXT
        </td>
        <td style="width: 1px; background-color: #663300"></td>
        <td align="left" valign="top" style="width: 178px">
            TEXT
        </td>
        <td style="width: 1px; background-color: #663300"></td>
    </tr>
    <tr>
        <td style="width: 1px; height: 1px; background-color: #009900"></td>
        <td style="width: 178px; height: 1px; background-color: #009900"></td>
        <td style="width: 1px; height: 1px; background-color: #009900"></td>
        <td></td>
        <td style="width: 1px; height: 1px; background-color: #663300"></td>
        <td style="width: 178px; height: 1px; background-color: #663300"></td>
        <td style="width: 1px; height: 1px; background-color: #663300"></td>
    </tr>
</table>

na va, bet kad man palieka tarpa tik IE..

Re: Ie

Na kad nepalieka.

9 (edited by qwertyuiop 2007-09-21 19:43:03)

Re: Ie

palieka 1px tarpa ir tik IE, opera ar firefox nepalieka, gal tik atrodo is pirmo zvilgsnio kad nepalieka IE

Re: Ie

o imanoma padaryt kad lenteles krastai butu ne kvadratiniai o uzapvalinti?

Re: Ie

O tu gali padaryl screen shot'ą gak tada? Nes pas mane nerodo jokio tapo. Gal dar yra koks atskiras CSS'as?

Re: Ie

Na tiek to, as pabandysiu kitaip pasidary. Bet noreciau kai ko ne i tema paklaust ir kad nereiketu kurti naujos temos:

kaip padaryt rusiavima is MySQL db kad printintu tik tarkim zodziu kurie prasideda raide A?

siaip rusiuoju taip:

"SELECT `kazkas` FROM `db` WHERE `id` = 'id' ORDER BY(by_kas) ASC"

bet kaip padaryt kad issimtu zodzius tik su raide A net neisivaizduoju.. (tarkim yra duomenys: `abrikosas`, `lova`, `amen`, tai pagal mano sumanyma turetu isspausdinti:

abrikosas
amen)

Re: Ie

SELECT `kazkas`
FROM `db`
WHERE `kazkas` LIKE "a%"

Re: Ie

dekui