Topic: Problema duombazes eksportavimas i wamp

Sveiki, visų pirma noriu pasakyti, kad esu naujokas su mysql ir labai daug apie tai nenumanau, tad mano neišmanymas ir skubėjimas privedė mane prie šios problemos.

Instaliavau WAMP ir pakuriau ant jo puslapi, per laiką jame atsirado gan nemažai info, tačiau kaip nieko nežinanatis padariau klaidą, kadangi puslapio duomenų baze palikau wamp'o default mysql bazę. Deja po kurio laiko reikėjo tvarkyti kompiuterį ir duomenų bazę paskubomis ekportavau ir galvojau kad perkelisiu i kito kompiuterio wampa. Taciau importuojant ją nuolat gaunu klaidą : "#1178 - The storage engine for the table doesn't support nullable columns". Kazkur perskaiciau, kad tokiu atveju duombaze reikejo ne tik eksportuoti, bet ir perlkelti atitinkamus failus is wamp/bin/mysql/data. Tačiau dabar jau po laiko - failų nebėra.

Tad dabar klausimas. Ar yra koks nors būdas man visa tai sutvarkyti. Iš anksti dėkingas už atsakymus ir kantrybę.

Re: Problema duombazes eksportavimas i wamp

Klaida kalba apie "storage engine"

Nežinau kaip ya tavo atveju, bet pabandyk atsidaryti sql failą ir prie CREATE TABLE {} dalyje paziurek ar nurodytas ENGINE (variklio) tipas

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `gal` (
  `id` bigint(20) unsigned NOT NULL AUTO_INCREMENT,
   tavo kiti laukeliai
  PRIMARY KEY (`id`),
) ENGINE=MyISAM  DEFAULT CHARSET=utf8 AUTO_INCREMENT=14 ;

Jei ne, rankiniu budu pridek ir pabandyk per PMA paleisti create table, jei veiks, pataisyk visur ir importuok is naujo

Re: Problema duombazes eksportavimas i wamp

Ačiū, gavosi :) FANTASTIKA