Topic: Nepalaiko <script src=

Sveiki,

isiterpiu i puslapi koda <script src="http://www.kelias iki rezultato"></script>  rezultato nerodo!

jeigu narsykleje i adresu eilute iklijuoju: http://www.kelias iki rezultato   rezultata matau.  kur gali buti problema?

Re: Nepalaiko <script src=

Kurioje vietoje įterpi ir ką reiškia "rezultatas"?

Re: Nepalaiko <script src=

Isiterpiu po <body>
o rezulatats tai ten reklama turi matytis

Re: Nepalaiko <script src=

rolka wrote:

Isiterpiu po <body>
o rezulatats tai ten reklama turi matytis

Tai konkrečiau, ką tu ten įterpi? Kas turi matytis vėliau paaiškės (-;

Re: Nepalaiko <script src=

kažkodėl įtariu, kad tai, ką gauni iš "http://www.kelias iki rezultato", yra html'u suformuotas kodas... Ar ne?

6 (edited by rolka 2010-06-04 15:15:42)

Re: Nepalaiko <script src=

Rezultatas tai reklaminis skydas, tik jis stovi jam skirtoje vietoje, kur reklamos visos (ten speciali baneriu programa)

taciau kad tas baneris matytusi jam skirtame puslapio vietoje ji issikvieciu komanda: <script src="http://www.kelias iki banerio"></script>

rezulatas nulis, bet jeigu pasitikrinu nurodydamas kelia iki banerio per narsykle (http://www.kelias iki banerio), jis matosi.

Tai klausimas toks ar pas mane nepalaiko komandos <scrip src=..???  ar dar kas  ?

Re: Nepalaiko <script src=

type="text/javascript"

Pamėgink pridėt.

8 (edited by Min2liz 2010-06-05 09:42:19)

Re: Nepalaiko <script src=

Ar nepalaiko "komandos" tai tikrai negalėtų to būti. Tiksliau tai neįmanoma, nebent esi išjungęs JavaScript.
Kitas dalykas koks tai failas? Jei JavaScript tuomet kaip neturiuVardo minėjo:

<script type="text/javascript" src="scriptas.js"></script>

Kitas dalykas neesu įsitikinęs dėl to (dėl Ajax tik žinau kad tai nėra įmanoma) kad iš skirtingų domenų negalima gauti duomenų.

9 (edited by rolka 2010-06-07 07:38:18)

Re: Nepalaiko <script src=

Va yra tokia programa http://nkads.nkstudios.net/english/docs_codigos.php  skirta banerius kontroliuoti, bet kaip minejau viskas liusk iki tos vietos:

bandziau ir taip:

<html>
...html code...
<script src="http://server_address/nkads/muestra.php?zona=zone1&r=1">
</script>
...html code...
</html>

ir taip:

<?
$zone = "zone1";
include("path_to_nkads/muestra.php");
?>
...html code...
</html>

Nerodo nors tu ka, kelias nurodytas iki ... teisingas, kaip minejau jeigu isiklijuoju i narsykle http://server_address/nkads/muestra.php?zona=zone1&r=1   viska rodo gerai.

Re: Nepalaiko <script src=

Jeigu ten yra paveiksliukas, tai kodėl tu jį traktuoji kaip kažką kita, o ne paveiksliuką?

Re: Nepalaiko <script src=

Todel kad toje zonoje gali buti bet koks paveiksliukas ir niekas nebegrizines i ta vieta kur bus norodyta zona reklamai , o ja keitalios su kitomis reklamomis pati programa kuria nurodziau pavyzdyje auksciau. Toki skripta reikalauja isidiegti pats reklaminiu skydu administravimo kurejas, tik pas mane snipstas gaunasi, gal kas nepatinges ir isidiegs pabandymui pas save?

Re: Nepalaiko <script src=

Kažką tu čia mali.

Tai ten išgeneruojamas paveiksliukas ar ne paveiksliukas?

Jeigu paveiksliukas, tai ir aprašyk HTML'e kaip ir visus paveiksliukus su IMG tag'u.

Jeigu ne paveiksliukas tai kas tada?

Taip pat, jeigu yra kažkoks programos autorius ar firma, tai kodėl tu neklausi jų - kodėl pas tave kažkas neveikia, o klausi ten, kur niekas nežino apie kokias programas tu čia kalbi? (-;

Re: Nepalaiko <script src=

Jeigu as isikelsiu img taga tai kai bus rodomas kitas img is programos kurios source yra nurodytas  reikes ji pakeisti html aplikoje kitu pavadinimu o cia programa gali daug formato paveiksleliu ir swf failiuku rodyti savo programos aplinkoje, reikia tik kad <script src= gautu uzklausos atsakyma, o pas mane nieko

Ai tiek to, kaip nors issipresiu pats.

Re: Nepalaiko <script src=

rolka wrote:

Jeigu as isikelsiu img taga tai kai bus rodomas kitas img is programos kurios source yra nurodytas  reikes ji pakeisti html aplikoje kitu pavadinimu o cia programa gali daug formato paveiksleliu ir swf failiuku rodyti savo programos aplinkoje, reikia tik kad <script src= gautu uzklausos atsakyma, o pas mane nieko

Tai ar tu supranti, kad tavęs buvo klausta, koks to URL'o rezultatas - tu pasakei - paveiksliukas, tai tu paveiksliuko, ar flasho negali dėti į script tag'ą. Ten gali dėti tik JS (Javascript).

Re: Nepalaiko <script src=

Jokio skirtumo, kas bus ideta reklaminiu skydu programoje ar swf ar gif ar jpg, ta sis irasas (http://server_address/nkads/muestra.php?zona=zone1&r=1) ir turi atvaizduoti, cia tarsi <img src tik <script src=


<script src="http://server_address/nkads/muestra.php?zona=zone1&r=1">
</script>

16

Re: Nepalaiko <script src=

tarsi tarsi..., bekodindamas piršto tik nenusilaužk ;)
http://www.w3schools.com/tags/att_script_src.asp

Kiek maigyklių sudėvėjai ?

Re: Nepalaiko <script src=

rolka wrote:

Jokio skirtumo, kas bus ideta reklaminiu skydu programoje ar swf ar gif ar jpg

Kaip tai jokio? Juk sakau, kad yra skirtumas. čia ir yea esminis klausimas, kas po tuo URL'us yra, jeigu JS - tada reikia naudoti script tag'ą, jeigu paveiksliukas, tada img tag'ą. Jeigu flash'as tada dar kitus tag'us.

Dažnai tokio tipo sistemose rezultatas būna būtent Javascript'as, kuris įkrautas į puslapį paskui dinamiškai suformuoja reikiamą HTML'ą, kuriame jau būna teisingi grafinių objektų tag'ai.

Re: Nepalaiko <script src=

Ai tiek to Mindaugai, nekreip demesio, kaip nors susitvarkysiu, dekui uz pagalba